Morgenmad med Mening: Om Kunstig Intelligens og hvad det betyder for Aarhus Kommune

Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvad Kunstig Intelligens kan og hvilke fremtidsperspektiver teknologien tilbyder ind i den offentlige opgaveløsning?  CFIA har sammen med Digitaliseringsstyregruppen i Aarhus Kommune og Aarhus City Lab sammensat et kort, men inspirerende program, hvor vi i selskab med Prof. Stephen Alstrup fra Københavns Universitet, Rasmus Ry Nielsen digitaliseringschef i MSB og Anders Jørgensen, IT- og digitaliseringschef i Aarhus Kommune vil blive klogere på hvad kunstig intelligens er, og hvilke fremtidsperspektiver det tilbyder os. Vi kommer omkring aktuelle cases i kommunalt regi og de etiske udfordringer, der er forbundet med at bruge – og ikke at bruge- kunstig intelligens.
Så bryg en god kop kaffe og sæt dig til rette til 2 timers faglig inspiration.

 

Program

Kunstige intelligens nu og i fremtiden v.Stephen Alstrup - professor på Datalogisk Institut på Københavns Universitet, ekspert i algoritmer og AI og succesfuld iværksætter. 
Stephen vil gøre os klogere på hvad kunstig intelligens er og hvilke fremtidsperspektiver det byder os, samt inspirere os med cases og etiske overvejelser ved at bruge - og ikke bruge - kunstig intelligens. 

Case: Understøttelse af underretninger på det børnefaglige område fra Aarhus kommune  v.Rasmus Ry - digitaliseringschef i Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse i Aarhus Kommune. 
Rasmus præsenterer motivationen, målsætningen og overvejelserne bag casen ’Understøttelse af underretninger på det børnefaglige område.” casen er under tilblivelse og er et af KLs signaturprojekter indenfor AI.

Kunstig Intelligens i Aarhus Kommune – Refleksioner v.Anders Jørgensen, It- og Digitaliseringschef i Aarhus Kommune,  
Anders slutter dagen af med at gennemgå perspektiver, partnerskaber og tværgående samarbejde i forhold til kunstig intelligens i Aarhus Kommune

Tid og sted

Torsdag d. 17. december kl. 08.30 – 10.30 (via Teams)
Efter tilmelding modtager du et link til arrangementet. 

Morgenmad skal du selv arrangere:-) 

Tilmeld dig her: 

Tilmeldingslink
 
OBS! Arrangementet er internt for Aarhus Kommunes medarbejdere. 

Vi glæder os til at se jer! 
Center for Innovation i Aarhus, Aarhus City Lab og Digitaliseringsstyregruppen i Aarhus Kommune