Morgenmad Med Mening - Vejen til en mangfoldig innovationskultur

Kom og spis din morgenmad med andre innovationsinteresserede i Aarhus Kommune, og få samtidig inspirerende og meningsfuld læring med hjem.

Center for Innovation i Aarhus inviterer til Morgenmad Med Mening, Tirsdag d. 15. december fra 9:00-11:00 i lille sal på DOKK1. 

Vi byder på en let morgenmad og har denne gang inviteret Tinna C. Nielsen fra Move The Elephant til at stå for det inspirerende og lærerige indspark. 

Verden og vores organisationer er i konstant forandring og det stiller store krav til vores evne til at forløse vores innovative potentiale ved at sætte forskelligheder mellem mennesker i spil. Der er bare lige den udfordring, at den del af vores hjerne som ’gør’ vores adfærd, ikke har forandret sig. Ifølge antropolog Tinna C. Nielsen, er vi stammefolk med en stenalderhjerne, som ikke er tiltrukket af forskelle men derimod ligheder. 

I denne workshop får du indsigt i nogle af disse ubevidste barrierer for innovation og nogle praktiske teknikker du kan bruge i dit daglige arbejde til at gøre forskelle til en styrke i samarbejdssituationer, beslutningsprocesser og innovationsprocesser.

Læs mere om Tinnas arbejde i Move The Elephant på http://movetheelephant.org

Tilmelding sker efter først til mølle princippet, til cfi@aarhus.dk, da der er et maks. på 60 deltagere til arrangementet. Arrangementet er forbeholdt Aarhus Kommunes medarbejdere.

 

Vi glæder os til at se jer!
Mange hilsner fra

Center for Innovation i Aarhus