Skal du være med på kompetenceforløbet i innovation til efteråret?

Få et supplement til dine gængse projektleder-værktøjer. Lær at fastholde fokus på værdi for borgerne i udviklingen af nye løsninger. Og kom effektivt i mål med at samskabe, realisere og implementere innovation sammen med de rette aktører.

Center for Innovation i Aarhus tilbyder et sammenhængende forløb fordelt på fire moduler (og lidt arbejde i mellem modulerne), der klæder Aarhus Kommunes projektledere på til at udvikle og håndtere innovationsprojekter med værktøjer fra designtænkning, forretningsforståelse, samskabelse, forandringsledelse, gevinstrealisering og evaluering.

Læs mere om forløbet og tilmeld dig her

Innovationsprojekter er ofte komplekse, og løsningen kendes ikke på forhånd. Samtidig er udfordringerne ofte ikke klart defineret - måske er vigtige aktører ikke engang enige om, hvad udfordringen er. Herudover indebærer implementeringen af de løsninger, som innovationsprojektet resulterer i, ofte organisatoriske forandringsprocesser for at skabe værdi helt ude ved borgerne. Alt sammen forhold der kræver et supplement til de gængse projektleder-værktøjer for at lykkes:

Jeg manglede et ’innovationsprojekt-sprog’ og fif til at forstå min rolle, og hvad jeg skal sørge for som projektleder.” (Projektleder og tidligere deltager, Aarhus Kommune).

På kurset får du viden og de værktøjer du har brug for til at arbejde med brugercentreret innovation i Aarhus Kommune. Center for Innovation i Aarhus (CFIA) arbejder med innovation som et håndværk. Vores tilgang er Åben Innovation som komplementerer projektledelseskompetencer og styrker håndteringen af kaos og kompleksitet i innovationsprojekter.

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig via linket nedenfor:
 

Læs mere om forløbet og tilmeld dig her