How to: Hackathon - bliv inspireret til dit innovationsarbejde!

How to: Hackathon - bliv inspireret til dit innovationsarbejde!

Hackathon er et buzzword, der allerede har flere år på bagen i startup miljøer. Ideen er, at man på 54 timer går fra ide til koncept for til sidst at have bygget en ny virksomhed. Konceptet handler om at løse problemer og skabe værdi med brugerne i fokus. Med andre ord: Hackathon udfordrer, inspirerer og motiverer!

Et hackathon samler de rette mennesker, kombinerer kompetenceprofiler og guider dem gennem en intensiv innovationsproces. Formålet er at udfordre status quo og forsøge at komme op med nye løsninger på meget kort tid.

 

Få masser af tips og tricks med hjem

Denne morgen sætter vi fokus på Hackathons, og hvordan I kan tage de “bedste ingredienser” fra et hackathon og bruge konceptet internt i jeres enheder for at øge innovation.

 

Learning by doing

I vil selv få mulighed for at “arbejde” ved bordene og blive skarpe på, hvordan I helt konkret arbejder med tilgangen og de konkrete værktøjer.

 

Dato, tidspunkt og sted

Torsdag d. 15.06.17 kl. 09.00 - 10.30 I Center for Innovation i Aarhus, DOKK1

 

Kan du slet ikke vente med at få fingre i de nyeste metoder indenfor teknologi og innovation, så tilmeld dig HER:

https://billetto.dk/e/how-to-hackathon-bliv-inspireret-til-dit-digitale-innovationsarbejde-billetter-196476

 

NB: Arrangementet er forbeholdt Aarhus Kommunes medarbejdere.

 

Oplægsholderne har stor erfaring med digital udvikling

Linda Mostrup Pedersen, Founding Partner, Happy42 er dagens oplægsholder, og sammen med hendes partner Lasse Chor har de faciliteret mere end 100 Hackathons verden over. De arbejder med både offentlige institutioner og private virksomheder for at øge deres innovationshøjde og sætte skub i den digitale udviklingsprocess.