Morgenmad med Mening: DIGITAL // SOCIAL // INNOVATION

Digital social innovation bringer mennesker og digitale teknologier sammen for på nye måder at løse sociale og samfundsmæssige udfordringer. Center for Innovation i Aarhus (CFIA) inviterer til internationalt udsyn og inspirerende talks om fremtidsperspektiver med eksperter fra NESTA og Dansk Design Center. Vi åbner desuden et pop-up løsningsgalleri med løsninger fra Aarhus.   

I samarbejde med Internet Week Denmark (IWDK) afholder vi i CFIA en særlig udgave af Morgenmad med Mening, der tapper ind i den digitale festivals tema: Change digital. Tidspunkt: torsdag den 9. maj fra 8.45-11.45. Tilmelding sker via IWDK's hjemmeside: https://iwdk.dk/event/digital-social-innovation-digitale-transformationer-i-det-offentlige/

 

Hvad er Digital Social Innovation og hvordan kan vi udnytte de digitale muligheder til sociale- og samfundsmæssige formål v/ Peter Bæck, NESTA

Peter Bæck er leder af the Centre for Collective Intelligence Design ved Nesta, som er en international fond, der arbejder med innovation. Peter vil stille skarpt på tendenserne inden for DSI og herunder, hvordan vi i det offentlige kan udnytte de potentialer, som digitaliseringen afføder i relation til e-democracy, medborgerskab og frivillighed.

 

Design af fremtidens offentlige digitale services v/Christian Villum, DDC

Christian Villum er Director of Digital & Future Thinking i Dansk Design Center, som arbejder for øget dansk innovation i både den private og offentlige sektor gennem design. Christian vil gøre os klogere på, hvordan fremtidens digitale offentlige services ser ud, og hvordan vi kan bruge design til at sikre digitale løsninger, der bibeholder et menneskeligt præg og skaber tillid.

 

Program (8.45-11.45):

  • Velkomst
  • Oplæg ved Peter Bæck: Hvad er Digital Social Innovation og hvordan kan vi udnytte de digitale muligheder til sociale- og samfundsmæssige formål?
  • Pause og besøg i løsningsgalleriet
  • Oplæg ved Christian Villum: Principper for design af digitale løsninger i det offentlige
  • Besøg i løsningsgalleriet og tak for i dag!