Morgenmad med Mening: Mellem tech-optimisme og pessimisme i den digitale transformation

Den digitale transformation buldrer afsted i den offentlige sektor. Det kan bringe store følelser frem i de fleste, og det gælder også os som medarbejdere. Ofte deler vi os desværre i to forskellige lejre: optimisterne der ser for sig, hvordan teknologi med fordel kan løse de fleste af nutidens og fremtidens velfærdsudfordringer, og pessimisterne der ser for sig, hvordan teknologien tager overhånd, vi mister tillid og kontrol.

Kom til Morgenmad med Mening, hvor vi denne gang har inviteret forsker Martina Skrubbeltrang Mahnke til at holde oplæg om dystopier og utopier i den digitale transformation.

Martina er erhvervsforsker ved Københavns Universitet og forsker blandt andet i projektet Human Impact, i hvordan teknologier påvirker vores samfund. Martina er ikke blot forsker, men også aktivist. Hun har derfor bidraget til ”The Copenhagen Catalog” og ”The Copenhagen Letter”, som er principper for fremtidens teknologiudvikling. De er samskabt af 150 mennesker på 48 timer på Techfestival Copenhagen. Det er blandt andet et udvalg af disse principper, som Martina vil sætte i spil i sit oplæg.

Arrangementet vil inspirere og klæde deltagerne på til at kunne forholde sig mere kvalificeret til indkøb, anvendelse og udvikling af fremtidens teknologier. Du vil blive inspireret til, hvilke gode spørgsmål det er godt at stille sig ind i dine projekter. Og du vil blive klogere på, hvilke etiske retningslinjer for teknologi der er relevant for os som kommune.

Tid og sted:

Onsdag d. 30. januar 2019, DOKK1, CFIAs lokaler niv. 2.2
Kl. 8.30-11.00

Program:

8.30-9.00: Check-in og morgenmad
9.00-10.45: Oplæg og diskussion
11.00: Farvel og tak for i dag.

Tilmelding:

Tilmeld dig her: Der er begrænset antal pladser efter "først-til-mølle-princippet".