Skal dit projekt vinde en national innovationspris?

Nu sættes der for alvor spot på de gode innovative løsninger, som hver dag skabes i den offentlige sektor i Danmark. Det skaber synlighed og øger chancerne for at innovative løsninger, som f.eks. er opfundet i Aarhus, kan skabe værdi for mennesker et andet sted i Danmark.

Center for Offentlig Innovation (COI) og Center for Offentlig Kompetenceudvikling (COK) afholder Innovationsdagen den 5. september, hvor vinderne af de to nationale Innovationspriser kåres. Og vores egen Borgmester Jacob Bundsgaard sidder med i juryen.

 

NYT SAMMEN BEDRE

… er navnet på den første innovationspris, som uddeles til en offentlig innovation, der rummer en løsning på et komplekst samfundsmæssigt problem, er udviklet sammen med andre aktører, har skabt værdi og har spredningspotentiale.

 

HVERDAGSINNOVATIONSPRISEN

… er den anden innovationspris, som man kan vinde, hvis man har lavet en lille, men klog forbedring som gør, at en opgave løses hurtigere og i en højere kvalitet.

 

I Center for Innovation i Aarhus har vi haft mange innovationspartnerskaber med afdelingerne rundt omkring i Aarhus Kommune og vi ved, at der er mange, som kunne løbe med både den første og anden pris. Derfor vil vi kraftigt opfordre jer til at indstille jeres innovative påfund.

Læs mere om prisen og hvordan du indstiller dit projekt her.