BANNER

Morgenmad med mening: Adfærdsdesign

Arbejder du med at få borgere eller medarbejdere i Aarhus Kommune til at ændre adfærd? Vil du gerne have et bedre indblik i, hvad der får os mennesker til at agere, som vi gør – og hvordan vi kan påvirke menneskers ageren? 

Adfærdsdesign vinder ind som en tilgang, der kan sikre reelle adfærdsforandringer og skabe værdi i den offentlige sektor. I Center for Innovation i Aarhus (CFIA) er vi optagede af adfærdsdesign som disciplin, fordi den: 

  • Bygger på flere forskellige faggrene og giver et tværfagligt perspektiv på, hvorfor den ønskede adfærd ikke sker i dag.
  • Tilbyder nogle gode principper til at designe nye løsninger 
  • Tester antagelser og løsninger gennem eksperimenter.  

Er du nysgerrig og vil lære mere, så kom med når vi (igen – og på opfordringer fra kollegaer i Aarhus Kommune) inviterer til inspirationsarrangement om adfærdsdesign.  

Det får du med fra eventet:

  • Introduktion til adfærdsdesign v/Niels Holm
  • Hands-on erfaring med konkrete værktøjer/principper v/Niels Holm
  • Inspiration fra cases i Aarhus Kommune v/CFIA

 

Tid og sted

Tirsdag d. 7. juni 2022 // CFIA // Niveau 2.2 // DOKK1

Kl. 8.30 - 12.00 // Check-in og morgenmad fra kl. 8.15
 

Tilmelding via dette link: Morgenmad med Mening: Adfærdsdesign 2022 (aarhus.dk) 

 

Om Niels Holm 

Niels er uddannet psykolog og ansat som adfærdsforsker ved Aarhus Universitet. Han forsker og underviser i hvordan adfærdsdesign og nudging kan fremme mere bæredygtig adfærd blandt borgere, virksomheder og offentlige organisationer. Han er desuden tilknyttet Vanebrudspalæet, hvor han bidrager med vinkler på, hvordan adfærdspsykologien kan bidrage til at omsætte gode intentioner til reelle vanebrud. Niels har tidligere arbejdet som konsulent ved Bro kommunikation, hvor han har arbejdet med adfærdsprojekter og bro’s uddannelse i adfærdsdesign. 

Da arrangementet er en grundlæggende introduktion til tilgangen fra Niels Holm, anbefaler vi ikke dette arrangement til dig som har været på hans kursus – med mindre du har brug for en genopfrisker og nogle case eksempler fra CFIA :-)