Blog

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på arrangementer og nyheder fra Center for Innovation Aarhus

 

Vanebrud for Klimaet, der batter

1. jul 2021

Hvordan kan vi som kommune bedst hjælpe Aarhus-familier til at komme i gang med nye klimavenlige vaner? Det er vi i CFIA ved at finde svar på gennem vores samarbejde med Aarhus Omstiller og Vanebrudspalæet i projektet Vanebrud for Klimaet.

Læs nyhed

Har du en ide, som løser en væsentlig udfordring?

30. jun 2021

Har du en ide, som du tænker kan være med til at løse et hjørne af de komplekse udfordringer, vi som kommune og bysamfund står over for?  Så har du nu mulighed for at sende den ind til Innovationsmotoren og få både finansiering og faglig sparring.

Læs nyhed

Løser vi de rigtige problemer?

7. feb 2021

Især gamle problemer har det med at stivne i en fastlåst forforståelse, som gør det vanskeligt at få øje på nye løsningsrum. Læs her om reframing, som er et powerfuldt innovationsredskab at have med i værktøjskassen.

Læs nyhed
Tekton Unsplash

Et tilbageblik på året der gik

18. jan 2021

I CFIA har vi en ambition om at styrke innovationskraften og skabe løsninger, der gør livet bedre for borgere i Aarhus. Med årsberetning for 2020 giver vi indblik i de aktuelle projekter og indsatser, vi har bidraget til det forgangne år.

Læs nyhed
CFIA team

Hvordan ser fremtidens CO2 neutrale Aarhus ud?

3. jul 2020

Hvordan er det at leve, arbejde, besøge og drive virksomhed i det der CO2 neutrale Aarhus i 2030? Det har vi ikke nogen helt tydelige billeder af, endnu. Læs mere om hvordan fremtidstænkning kan skubbe til innovationshøjden og mobilisere forandringer.

Læs nyhed

7 principper når vi samskaber

18. dec 2019

I efteråret har CFIA bidraget til Strategisk Ledelsesforums læringsforløb i ledelse af samskabelse med eksterne aktører og bysamfund, som en del af "Fælles om Ledelse". Det kom der bl.a. 7 opsummerende principper ud af.

Læs nyhed