Tilgang

For CFIA er offentlig innovation at gøre noget nyt i den offentlige sektor, som skaber værdi. Innovation kan fx være nye eller væsentligt ændrede serviceydelser, produkter, organisationsformer og processer eller måder at kommunikere med omverdenen på.

Værdien af offentlig innovation kan have flere bundlinjer. Det kan være kvalitetsforbedring, større effektivitet, styrket demokrati, øget medarbejdertilfredshed eller indfrielse af politiske mål.

I CFIA arbejder vi med en designdreven tilgang til innovation. Vi tror på, at den løsningsorienterede metode, der sætter mennesker i centrum for udvikling, er den mest effektive måde at skabe værdi på i den offentlige sektor. 

METODER

Vil du vide mere, om de metoder vi anvender? Vil du læse mere om, hvordan du selv kan komme igang? Så gå på opdagelse i vores metodesamling her.

PROCESMODEL

Vil du vide mere om hvordan vi tilrettelægger vores proces fra identifikation af udfordringen til implementering af løsningen? Så læs mere om vores procesmodel her. 

VÆRDIER

Vil du vide mere om hvilke værdier der ligger til grund for vores arbejde? Er du nysgerrig på hvordan vi er at samarbejde med? Så læs mere om vores værdier her.