Morgenmad med mening: Idégenerering med ChatGPT

Idégenerering med Chat-GPT

ChatGPT er den nye sherif i byen alle taler om 👮‍👮🏻‍♀️ Nogle medarbejdere bruger chatbotten til at lave hurtige udkast til deres e-mails, forenkling af mødereferater, mens andre bruger den til at give kant og sjove eksempler i kommunikationsopgaver.

I dette Morgenmad med Mening arrangement får du inspiration til at bruge ChatGPT til at få nye idéer til dine arbejdsopgaver. Du får først og fremmest tips og tricks til at lave hensigtsmæssige instruktioner (ofte kaldet prompts) til ChatGPT. Her er der fokus på at blive bedre til at give ChatGPT præcise instruktioner, og til fx at bede den om at svare i forskellige formater. Til arrangementet får du desuden god mulighed for at afprøve ChatGPT på en udfordring du selv medbringer.

Arrangementet er målrettet nybegyndere, så har du aldrig prøvet ChatGPT før, så er du meget velkommen. Du kan læse mere om ChatGPT her: Vi præsenterer ChatGPT (openai.com)

Aarhus Kommune har tidligere sendt nogle generelle retningslinjer ud om brugen af ChatGPT, dem kan du læse her: Nyhed - AarhusIntra (aarhuskommune.dk)

 

Arrangementet finder sted fredag den 1. september 2023 ved CFIA på DOKK1 kl. 8.30-12.00

Det byder bl.a. på:

  • Introduktion til ChatGPT’s basale funktioner og prompting
  • Hands-on brug af ChatGPT på egen udfordring  
  • Introduktion til teknologien bag ChatGPT (maskinlæring og kunstig intelligens), ved Daniel Kjeldsmark Andreasen, datatroldmand (og dataspecialist) ved ITK Development
  • Introduktion til mere avanceret prompting ved Kim Stannov Søvsø, ChatGPT-ninja og team lead i ITK Tech Lab

 

Tilmeld dig her!