banner

Morgenmad med mening: Samarbejdskompasset EKSTRA

Lær at bruge de 7 principper til at booste samarbejdet med borgere, samarbejdspartnere og kolleger

Du ved nok godt, at det ofte er en god ide at samarbejde om opgaveløsningen – både sammen med borgere, samarbejdspartnere eller kolleger i kommunen. Men hvordan samarbejder vi egentlig godt i praksis? Når der er mange plejer-tilgange, eller når der er stramme deadlines, få ressourcer, vage rollebeskrivelser eller interessekonflikter?

Til dette arrangement vil du få inspiration til at bruge Samarbejdskompasset til at booste dit samarbejde med borgere, samarbejdspartnere og kolleger. Samarbejdskompasset er ét af de værktøjer, der knytter sig til Aarhuskompasset og som hjælper os til at starte et hvert samarbejde med at sætte os i den andens sted. Og så hjælper det os, når vi skal samarbejde i praksis med vores borgere, samarbejdspartnere og kolleger.

Kompasset indeholder 7 principper, der understøtter disse samtaler. Fx princip #2: Spar på antagelserne. Det kan være udfordrende og tidskrævende at være oprigtigt nysgerrig på andres viden og holdninger, men det bidrager ofte til at skabe bedre dialoger og løsninger. Så hvordan bliver vi bedre til at holde op med at gætte, og bliver mere nysgerrige på andres viden og holdninger?

Eller princip #7: Bliv klogere sammen igen og igen. Det kan være angstprovokerende at dele halvfærdige udkast og holdninger, men det er nu en gang oftest sådan en dialog bliver rigtigt frugtbar. Så hvordan bliver vi mere modige sammen og tør dele det halvfærdige?

Arrangementet afvikles i workshopformat, så du vil lære de nye principper at kende både gennem oplæg og praktiske øvelser. Du vil blive trygt guidet af Trine Naldal, specialkonsulent i Borgmesterens Afdeling og Stine Vilhelmsen, innovationskonsulent ved CFIA – begge er medudviklere af Samarbejdskompasset. Ambitionen er, at du kan tage læringerne med hjem, afvikle øvelser i din egen afdeling og derigennem starte nye samtaler om jeres samarbejde.

 

Program

Workshoppen finder sted torsdag d. 22. februar 2024 ved CFIA, DOKK1.

  • 08.30-9.00: Check in og morgenmad
  • 9.00-12.00: Oplæg og workshop

 

Tilmeld dig her