Mission og vision

Center for Innovation i Aarhus

Hvem er vi?

Center for innovation er Aarhus Kommunes interne innovationsafdeling. Vi understøtter kommunens innovationsprojekter fra idé til implementering gennem et menneskecentreret og designdrevet mindset, metoder og processer. Innovation er vores håndværk og vi stiller en bred værktøjskasse af anerkendte innovationsmetoder til rådighed. 

Vi vil medvirke til at gøre Aarhus til en bedre by for alle og lade byens stemmer blive hørt. Gennem samskabelse og brobygning involverer vi borgere, erhvervslivet, politikere, kommunens medarbejdere og civilsamfundet. Vi samarbejder bredt og på tværs af kommunen, både på strategisk og praktisk niveau afhængig af opgaven. 

MISSION

Vores mission er at øge innovationshøjden og -kapaciteten i Aarhus Kommune, ved at udfordre gængse antagelser, være kreative og eksperimentere. Herigennem vil vi skabe langsigtede løsninger, der leverer værdi, flytter på status quo og åbner nye veje til velfærd.

Offentlig innovation påvirker flere forskellige bundlinjer. Vores arbejde har blandt andet været med til at skabe kvalitetsforbedring, øget effektivitet, styrket demokrati, højere medarbejdertilfredshed og indfriet politiske mål.

VISION

CFIA skal være et innovativt kraftcenter i Aarhus Kommune, som altid er opdateret på den nyeste viden og metoder inden for innovation. Ved hjælp af vores værktøjskasse og sparring vil vi inspirere og assistere vores kollegaer, som har innovationslyst og –behov.

Sammen skal vi skabe en god kommune, på et fundament af helhedsorienterede synergier mellem forskellige aktører, fagligheder og erfaringer.

Har du brug for hjælp til et innovationsprojekt?

HEADER STYLE
Sticky Menu
COLOR SKINS
COLOR SCHEMES